Σεισμοσ Αττικη / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ - ΑΤΤΙΚΗ - Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Î'ττική: Î'Ï…Ï„ÏŒ είναι το ηχητικό
Î'ττική: Î'Ï…Ï„ÏŒ είναι το ηχητικό from media.enikos.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας.

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού .

Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Σεισμός έγινε το μεσημέρι της . Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ.

Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού .

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο σεισμός . Σεισμοσ Τωρα : Λάρισα: Πήδηξαν
Σεισμοσ Τωρα : Λάρισα: Πήδηξαν from media.enikos.gr
Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας.

Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού . Σεισμός έγινε το μεσημέρι της . 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Î
Î"αλάζιες σημαίες: Î'υτές είναι from www.newsit.gr
Το επίκεντρο εντοπίζεται στο μαρούσι και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ήταν 2,9 . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη ανάλυση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά . Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική.

Από όσα έχουμε αλιεύσει στο sportime ετοιμάζεται να εγκριθεί κονδύλι για διαφημιστικά .

Σεισμός έγινε αισθητός στην αττική το μεσημέρι της δευτέρας λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σεισμός έγινε έντονα αισθητός στην αττική. Ισχυρή σεισμική δόνηση, μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στις 14.13 στην αττική. Σεισμός έγινε το μεσημέρι της . Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός πριν από λίγα λεπτά στην αττική. Έρχονται σποτάκια για μέτρα ασφαλείας. 1, a, 27/10/2021 07:26:39 · 21.6 χμ ννα του . Σεισμός αισθητός στην αττική σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 το απόγευμα της δευτέρας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού .

Σεισμοσ Αττικη / ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡÎ' - Î'ΤΤΙΚΗ - Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την αττική επειδή το εστιακό βάθος ήταν μόλις στα 3,7 χιλιόμετρα.. Ο σεισμός σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 16:00 και έγινε αισθητός σε περιοχές της αττικής. Σεισμός σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας στην αττική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν 2,9 ρίχτερ σε εστιακό βάθος 5 χιλ. Α/α, τύπος λύσης, χρόνος γένεσης (gmt), επίκεντρο, γεωγρ.πλάτος (°β), γεωγρ.μήκος (°α), βάθος (χμ), μέγ. Σεισμός έγινε το μεσημέρι της .